Has anyone had problems with AVG 8.0 after installing xp sp 3?

Discussion in 'other anti-virus software' started by robinb9, May 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. robinb9

    robinb9 Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Posts:
    219
    If so, what were they and which version of XP do you have.
    Even if you had no problems please post them here.

    thanks
    robin
     
  2. ASpace

    ASpace Guest

    o_O o_O o_O :D

    I don't know what exactly to post then

    No matter the version (it is one , v 2002) , no matter the edition (Home,Pro,Media Center) , SP3 installation is the same , performs the same things and changes

    You are welcome ;) ;) ;)
     
  3. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    After installing XP SP3 my update for AVG 8 will not work. I don't know if it is just a coincidence or not. What problem are you having?
     
  4. robinb9

    robinb9 Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Posts:
    219
    i am not yet, have not installed it yet, was wondering in anyone had problems putting it on with avg 8.0

    robin
     
  5. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    At first I had some problems but now I have AVG8 and also XP SP3 working.
     
  6. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    No problems so far here with AVG 8.0 and Windows XP SP3.
     
  7. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    657
    Location:
    Southwestern Massachusetts
    I have not had any problems with AVG 8.x AV/Spyware & SP3 on both of my machines running this combo (one desktop and one laptop).

    Robinb9, are you having problems with SP3 and AVG 8.x ISS or AVG 8.x "plain"?
     
  8. robinb9

    robinb9 Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Posts:
    219
    no not yet, I just wanted to see before i put it in if anyone had problems.

    I put it on one computer so far running the free avg 8.0.
    A suggestion would be to make sure you uncheck residential shield and if you are running the pro- the firewall-disable it before putting xp sp3 on.

    Then exit the program - then install xp3

    robin
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.