Graphics card disaster

Discussion in 'hardware' started by bigshanks090, Feb 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bigshanks090

    bigshanks090 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Posts:
    5
    I recently bought a new Radeon HD 4650 graphics card and have installed it to my Gigabyte 945 motherboard, when i install the driver CD all i get is a screen full of verticle lines. I went into my device manager and extracted the graphics and audio driver that way and managed to get it working, i have even used it for some active gaming but when i turn my computer off and then back on my computer is booting up but all i keep getting is a blank screen, can someone please help me to solve this problem? :eek:
     
  2. YeOldeStonecat

    YeOldeStonecat Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2,345
    Location:
    Along the Shorelines somewhere in New England
    Did you uninstall your prior graphics card drivers fully, and reboot..before installing your new ones?

    Drivers on the CD that come with your new box may easily be a year or more old. Tis best to go to the manufacturers site and download the latest drivers for your card and install those.

    Is this model the AGP version?
     
  3. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    What is your operating system?

    Is it an LCD?

    Have you checked the ATI\AMD site for the most current driver for the card and operating system?

    Are you getting any message on your screen?
     
  4. bigshanks090

    bigshanks090 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Posts:
    5
    I am using windows XP and it is a PCI express, does this help?
     
  5. bigshanks090

    bigshanks090 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Posts:
    5
    yes im using an advent lcd
     
  6. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    Did you go HERE and download the latest drivers?
     
  7. bigshanks090

    bigshanks090 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Posts:
    5
    i did uninstall the graphics driver but had the same problem.
     
  8. bigshanks090

    bigshanks090 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Posts:
    5
    i have just been on the radeon site and d/l a package i will go and try them now and will be back in an hour to let you know. thanks for the help so far guys.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.