Google won't Translate ?

Discussion in 'privacy problems' started by CloneRanger, May 16, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    I tried to translate -http://www.bouyguestelecom.fr with Cookies/JavaScript/iframes ALL enabled. No joy though, as i got these ! What could be the issue, as in the past i had no problems ?
     

    Attached Files:

  2. caspian

    caspian Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Posts:
    2,301
    Location:
    Oz
    Did you try Bing Translator? Also, sometimes I open the website in Chromium or Iron and let it translate the page.
     
  3. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    Hi, i just tried Bing & got a full blankish dark blue page with Nothing on it ? Again allowing that stuff. Wierd !
     
  4. Alhaitham

    Alhaitham Registered Member

    Joined:
    May 18, 2013
    Posts:
    173
    Location:
    Egypt
    If you're still having this problem, try using http not https with google translate
     
  5. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ Alhaitham

    Thanx, i tried it but still no joy ?
     
  6. mirimir

    mirimir Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2011
    Posts:
    6,032
    That is very strange :eek:

    Using the HTTP link, Google Translate complains: "This page was not retrieved from its original location over a secure connection." Using HTTPS instead, Google Translate reports: "Translated in Safe Mode. This may cause problems with some websites, especially those that use plugins like Flash." And then it goes into a loop, where it keeps retranslating the header over and over, but no content.

    Maybe someone who knows this stuff could tell by reviewing the source of the Google Translate output.
     
  7. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    @ mirimir

    Thanx for testing. Yeah Very strange, & similar to what i get.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.