Giveaway of the Day - The Cleaner

Discussion in 'other anti-malware software' started by jmonge, Feb 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
  2. darthsideous666

    darthsideous666 Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Posts:
    202
    Location:
    Secret Hideout on Coruscant
    jmonge did you give this a try?
     
  3. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
  4. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    Not good at all against rogues!

    MBAM2.JPG
     
  5. CustomHVAC

    CustomHVAC Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Posts:
    57

    Thanks for the comparison!
    CustomHVAC
     
  6. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    So I am guessing the is not worth downloading?

    Also is this lifetime or one year?
     
  7. stackz

    stackz Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Posts:
    619
    Location:
    Sydney Australia
    Either would appear to be too long. :argh:
     
  8. Saraceno

    Saraceno Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Posts:
    2,404
    Fellow aussie, hitman pro and MBAM cleaned a friend's system last night. In my opinion, two of the best programs around.
     
  9. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    What ever happened to the free version of The Cleaner? I saw some old threads about it going free again but I can't find it any more.
     
  10. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
    Yes Best programs.:thumb:

    But 2 days ago i tried to clean my cousin's pc which was infected with some nasty malwares including conficker. His pc was up to date with Eset SS . But that malware disabled Eset. I tried to clean his pc with MBAM , Hitman pro. Mbam couldnt detect anything:eek: . Hitman pro detected 1 malware(GData) , and removed that. But still some malwares are remaining(some windows funtions are disabled).He's calling me daily to clean his pc. fortunately there is a back up of his C: drive.so im going to restore that backup tommorrow.

    Also we cannot judge the effectiveness of a software by just testing against Rogue.Almost all Avs are not able to detect new rogues.
     
  11. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,828
    Location:
    Last Breath Farm
    Take a look at the action over at their support forum...
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
     
  12. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    757
    I'll pass on this
     
  13. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    I think they just put up that forum software according to their blog. It must have deleted all the old posts they had (If anything was posted before)
     
  14. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,828
    Location:
    Last Breath Farm
    Okay, no posts in 5 weeks since the new forum opened. ;)
     

    Attached Files:

  15. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,588
    Location:
    Mumbai

    Didn't you try some other apps like SAS well it is hard to believe that MBAM missed because this has not happened in my case and hope it never will:-*
     
  16. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    This giveaway has dropped down to 1 and 2 star ratings.
     
  17. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    The simple answer as to why there is no detection is that the sample hasn't been seen by MBAM or HMP so it hasn't been added to the database.

    Most AV/AM vendors are dismayed at missing an infection as much as the person that's infected.

    The authors of these malwares usually test that their exploits are missed by most before releasing.

    The best thing to do is to grab any undetected samples and get em over to your favourite good guys for inclusion into their database.
     
  18. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    Below is a pic of different installers for the rogue "Internet Security 2010".

    Probably only have a quarter of what's out there with new undetected versions getting released at any time.

    IS 2010.JPG
     
  19. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    @darksidesidiuos yes i tried it but not to happy with it i just post it to see how many people tried it:D and i guez no one likes it so far:D
     
  20. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
    nop
    SAS will take so much time to scan. Its better to restore that pc instead of scanning.thats y.
     
  21. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
    yes but i couldnt collect that malwares. Because only Gdata part in Himanpro detected one and removed that .i couldnt find which is malicious. :doubt:
     
  22. taleblou

    taleblou Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Posts:
    1,166
    Hi:

    Give a-squared free a try (one of the best anti-malwares). Also try GMER and combofix on your friends' pc. With these he should get his pc back to function (specialy combofix). Also try dr. web cureit too.
     
  23. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
    scanning with these tools will take the whole day.o_O
    Its better to restore backup(5mins):cool:
    Thanks.
     
  24. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    what about the champ?:D prevx
     
  25. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
    just detection only .
    No removal, No blocking:ouch:
    I didnt try that.

    But hitman pro includes prevx. Only Gdata detected 1 malware. :doubt:
    Thanks.

    Leave this topic. And stay on Topic;) . Because we are in "Giveaway of the Day - The Cleaner":p
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.