Getting "Problem with Lnsfw Driver Version (error 1)"

Discussion in 'LnS English Forum' started by Gesh, Jul 19, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gesh

    Gesh Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Posts:
    2
    Hi
    I just want to mention I just update my vista to Ultimate and I was getting everytime when Lns try to start this message

    Problem with Lnsfw Driver Version (error 1)

    and the application just turn off, I re-install 2x and still the same.

    I finally reboot and re-install over under "Safe Mode" and since no problem just hope that will be permanent fix. Just let you known.

    G E S H

    I will let you known if I get some error :)
     
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Hi Gesh,

    Thanks for the information.

    This error indicates a misalignment between the version of the DLL and the version of the lnsfw driver.
    It can happen if an old version of fwapi.dll is loaded. But I don't know how a an upgrade of Vista could cause that.

    If it comes back, check the version of lnsfw.sys and fwapi.dll files, also verify if you have several fwapi.dll files on your harddisk.

    Frederic
     
  3. Gesh

    Gesh Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Posts:
    2
    Thanks Frederic for the reply.

    It seems really stable since I reinstall under "safe Mode".

    What happend is I intall Premium Vista in first time and I install 2.06 LNS and when I update to Ultmate I was able to run it until I reboot the next day. I got the warning and the application didn't want to start at all. I did remove and reinstall under safe mode and since no problem at all.

    G e s h
     
  4. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    I got an error message a while back with the installation of the new version thats similar. It read Error 1 during the installation of LNS driver 1.25. Yet it's been running perfectly fine and comes up stealthy at the Shields Up website. I am running Windows XP...:)
     
Thread Status:
Not open for further replies.