General Compiler error

Discussion in 'ESET Smart Security' started by K1LL3M, Apr 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. K1LL3M

    K1LL3M Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Posts:
    35
    Recently after turning computer on I have received this error, restart has failed to fix the issue.

    I will try a reinstall to see if that solves teh problem, however I am curious how it could have occurred to begin with
     

    Attached Files:

  2. DarrenDavisLeeSome

    DarrenDavisLeeSome Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Posts:
    315
    Location:
    Riverside, CA U.S.A
    Re: Genral Compiler error

    Looks like you're running Vista.

    Did you install the right bit version?

    11/04/2009: Must not be the U.S. version. Europian? Australian? Vulcan? In the U.S. the format is Month/Day/Year...so...just asking.

    Maybe the updates servers are running goofy?
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Re: Genral Compiler error

    Did you have beta or RC installed previously and installed the release version over it by chance?
     
  4. littiman

    littiman Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Posts:
    13
    Re: Genral Compiler error

    The same problem has happened in my brothers laptop as well. He has the 3.0.669.0 build and i tried updating today after 2 days from downloading the 3999 signature. The same error showed up. His system uses a windows xp professional sp3. What seems to be causing this? Anyone have any idea or solution to this unusual problem?
     
  5. GaryRW

    GaryRW Registered Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Posts:
    141
    Location:
    OH, USA
    Re: Genral Compiler error

    I'm used to getting "Update Updater: compile error 0 NT AUTHORITY\SYSTEM" all the time. Haven't received any since v4000, but it may be for module updates only.
     
  6. K1LL3M

    K1LL3M Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Posts:
    35
    Re: Genral Compiler error

    Right Version V64 - Australian

    yes, I believe so, I don't think I did a clean install. But this has not presented itself before now and i have been using through all stages as soon as released. I will try a clean install and post back.


    *Edit: I have done a clean install and this has resolved the issue currently, not entirely sure this was the problem as it had not presented itself till now, but it is working as expected and I can revive this thread if it re appears

    Tx
     
    Last edited: Apr 12, 2009
Thread Status:
Not open for further replies.