first time post, help with spyware blaster install error please!

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by netjunkie, Feb 15, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. netjunkie

    netjunkie Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2
    hi

    My PC

    OS winxp2 pro
    int expl 6
    mcafee virus scan and firewall
    spybot S&D
    adaware
    trojanguard
    regmechanic
    hijackthis
    ie.spyad.exe

    downloaded spwareblaster and installed. Window pops up with message an error ocurred while trying to replace the existing file

    c://windows\system32/MSINET.OCX
    Delete file failed:code 5
    Access is denied

    tried running again after installing vbrun but same message appears.

    do u know what's causing this and what i can do to fix this.


    thanx
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. netjunkie

    netjunkie Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2
    thanx mate

    now sorted after downloading a small file
    from the links you gave me.


    thanx again

    :)
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Your welcome.

    Glad u got it straightened out. :)


    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.