firewall

Discussion in 'Prevx Releases' started by brihy1, Nov 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. brihy1

    brihy1 Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    196
    Location:
    usa
    does wsa plan on making a full firewall as it seems as of now it uses windows firewall?
     
    Last edited: Nov 26, 2011
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    It uses the Windows firewall just for inbound blocking but it still provides outbound blocking itself and monitors both inbound/outbound for behavioral collection.
     
  3. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    968
    Location:
    "Here on Wilders"
    That is for both Windows XP and Windows 7, correct?
     
    Last edited: Nov 27, 2011
  4. brihy1

    brihy1 Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    196
    Location:
    usa
    what i mean is being able to give a program outbound access but block inbound instead of just allow or block.just more options in the firewall.


     
  5. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    Set the Windows firewall to block inbound and have WSA allow Outbound. :)
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Yes, that's correct.
     
  7. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    968
    Location:
    "Here on Wilders"
    Excellent, Thank you. :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.