firewall

Discussion in 'Prevx Releases' started by brihy1, Nov 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. brihy1

    brihy1 Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    196
    Location:
    usa
    does wsa plan on making a full firewall as it seems as of now it uses windows firewall?
     
    Last edited: Nov 26, 2011
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    It uses the Windows firewall just for inbound blocking but it still provides outbound blocking itself and monitors both inbound/outbound for behavioral collection.
     
  3. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    768
    Location:
    "Here on Wilders"
    That is for both Windows XP and Windows 7, correct?
     
    Last edited: Nov 27, 2011
  4. brihy1

    brihy1 Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    196
    Location:
    usa
    what i mean is being able to give a program outbound access but block inbound instead of just allow or block.just more options in the firewall.


     
  5. Techfox1976

    Techfox1976 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Posts:
    749
    Set the Windows firewall to block inbound and have WSA allow Outbound. :)
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Yes, that's correct.
     
  7. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    768
    Location:
    "Here on Wilders"
    Excellent, Thank you. :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.