Firewall Modes Don't Work

Discussion in 'Prevx Betas' started by firzen771, Aug 19, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    this picture basically says it all: http://i55.tinypic.com/1e06ja.png

    the firewall is not obeying its settings, i still get prompts to allow programs through even though its set to allow all. ive gotten prompts for hitman pro, firefox beta, and some games i have.

    i already submitted this through the help and support feedback system and i sent them a log as they had asked using the application they told me to use about a week ago but i havent gotten any update/reply :doubt:
     
  2. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    Looks like the support team is also monitoring this forum somewhat which is good to see since I just got a reply to my bug report after they saw my thread apparently :)
     
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    This issue should be improved in the next update - I'll let everyone know once it's released :)

    Thanks!
     
  4. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,363
    Location:
    Sweden
    Excuse me, but you actually made me have a good laugh - I'm very tired to say the least. :) Sometimes bugs can be very obvious. :argh:
     
  5. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    thats great news, thanks for the update:) any news on my firefox stability issue when Identity Control is enabled?

    lol, quite obvious indeed :D
     
  6. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    well im running v.8.0.0.7 and the firewall problem is still occuring:doubt:
     
  7. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
  8. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    just sent the scan log
     
  9. simmikie

    simmikie Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Posts:
    321
    i don't spend much time here at all anymore, but i just manually updated to 8007. went well, but how do i get the firewall features?


    Mike
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    There are 2 Beta's going on 1) with Firewall and Identity Shield 2) Just the AV only and it depends on the key they sent you! You can sign up again and try the new key to see if they give you the one with Firewall and Identity Shield?

    TH
     
  11. simmikie

    simmikie Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Posts:
    321
    okay. is it worth it? i ask because the non-firewall version seems to have an impact on my system performance, cannot take much more of a hit.


    Mike
     
Thread Status:
Not open for further replies.