Firefox 3x and Nod32 v3

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by ctrl, Feb 5, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ctrl

    ctrl Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Posts:
    15
    Location:
    India
    it's only after i uninstalled nod32 from my computer the problem is gone.

    You can also refer to this thread on our Local forum.
    http://www.thinkdigit.com/forum/showthread.php?t=107906
     
  2. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
    Hello ctrl,

    What version of NOD32 are you running?

    Thank you,

    Richard
     
  3. ctrl

    ctrl Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Posts:
    15
    Location:
    India
    Hello, now i think the problem is something else, :doubt:

    I found that when i used a different ISP (Tata Indicom) HSPA usb data card connection than my previous one SIFY (ISP), the problem was gone even with Nod32 installed. I am confused.

    Anyway i tried on both 3.0.642 and 669 trials.
     
  4. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
    Thank you for the update. Let us know if the issue comes back. Otherwise, it looks like you found the cause.
     
  5. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    1,734
    Google is a internet cache so not all pictures are still present for real.
     
Thread Status:
Not open for further replies.