Firefox 3 and EAV 3.0.650

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by Philippe_FR22, Jun 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Philippe_FR22

    Philippe_FR22 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    249
    Hello,

    I tested yersterday Firefox 3. I noticed :blink: that it was not detected by EAV 3, as http browser though Internet Explorer 7, svchost etc... were automatically added in the http list.

    I tried multiple reboot, I surfed during all night on internet using firefox and never NOD32 detected it by adding in http list, in advanced configuration tab :doubt: .

    What is EAV behaviour regarding FIREFOX 3 ? Is Internet protection available with Firefox 3 ? How to check it ?

    Thanks in advance
    Regards

    Phil
     
  2. Kosak

    Kosak Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Posts:
    711
    Location:
    Slovakia
    Hi!

    Everything works fine here. Have you used FF2 before or no?
     

    Attached Files:

  3. The Nodder

    The Nodder Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    296
    Location:
    UK
    It did not detect mine, but I just went into advance setup / http / web browsers and added it.

    Ok now.
     
  4. Philippe_FR22

    Philippe_FR22 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    249
    No FF2 before, not and the current PC...
    How long should take EAV to take into account FF 3 ? What is the rule in fact ?
    -> First internet access ?
    -> Reboot ?
    -> First EAV internet scan ?

    Any information will be usefull for my comprehension

    Regards
     
  5. Philippe_FR22

    Philippe_FR22 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    249

    Yes exactly same case as me...
    So my question is why ?
    Need more informations about FF3 and EAV...



    Regards
     
  6. Banger696

    Banger696 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    274
    Just tried the eicar file from the test site and it's blocked in FF3. Hope this helps. Although I did a fresh install after removing .657. Edit: Also suggest you upgrade to the latest version. 2nd Edit: Did notice it blocked it 6 times so FF3 must keep retrying until cancelled.
     
Thread Status:
Not open for further replies.