FF not finding extension updates

Discussion in 'other software & services' started by DivByZero, Oct 16, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DivByZero

    DivByZero Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Posts:
    9
    Location:
    United States
    In about:addons I click Tools >> Check for updates.
    It says "Updating add-ons"
    Then it says "No updates found" (even when my extensions are outdated).

    If I right-click an individual extension and click "Find updates", it briefly says "Checking for updates" then nothing happens.

    I'm using FF 16 but it has been like this for the past several versions. The only way I can update extensions is by individually googling each extension to see if there's a new version, and downloading it. Not that big a deal but I'm curious how to get the updater working. I like rigging my FF to perfection!
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    maybe check your security software in case it is blocking it
     
  3. JRViejo

    JRViejo Global Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    20,946
    Location:
    U.S.A.
    DivByZero, perhaps a review of Extension issues might help narrow your add-ons problem.
     
  4. DivByZero

    DivByZero Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Posts:
    9
    Location:
    United States
    I tested making a new profile, installing an outdated version of an extension, and trying "Check for updates". It worked.

    So I'll just export my bookmarks, saved pw's, configs, userchrome, usercontent to a new profile.

    I'm sure there's some other way to fix it (I must have done something to mess it up which can be undone) but a new profile is easy enough.
     
  5. JRViejo

    JRViejo Global Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    20,946
    Location:
    U.S.A.
    Sounds like a plan! Thanks for reporting back. Take care.
     
  6. arsenaloyal

    arsenaloyal Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Posts:
    507
    same for me as well,speed dial shows updated version on the website but ff does not find any updates
     
  7. DivByZero

    DivByZero Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Posts:
    9
    Location:
    United States
    Oh, I think I found the problem in my prefs.js:

    user_pref("extensions.update.enabled", false);

    I sure didn't add that entry manually, I don't know how/when it got there. Arsenal, maybe that's the same thing blocking your updates?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.