Fedora Core 3 HD to HD copy

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Nelson, May 26, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nelson

    Nelson Registered Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    36
    I build a boot CD with True Image 8 and try to copy a first IDE HD (with fedora core 3) to second IDE HD. They are a 80Gb HD.

    After copy I disconnect the first and plug the second as the first.

    When it boot appear in the screen "G R U B" and the machine hangs.

    I try the same with G4U and work well.

    What's the problem with True Image 8

    Nelson
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Nelson,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    First of all, please make sure you use the latest build, which is available on our web site at http://www.acronis.com/homecomputing/support/updates/. To get access to updates you should register your software first at http://www.acronis.com/my/products/registration/. Please disable any download managers, internet download/connection boosters, etc. before the download.

    If the problem still persists please plug-in both of your drives and create Acronis Report in the way described at Acronis Help Post. Please send the report to support@acronis.com along with the link to this thread so that we could investigate the problem and provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  3. Nelson

    Nelson Registered Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    36
    I have register a True Image 8 (826) , and the site said that I don´t have any products register.
    So I try to register again, and when I write the serial that I received by e-mail the site said that it is already register

    What can I do now ??

    I can´t put my serial in forum.

    :mad:

    Nelson
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Nelson,

    I am really sorry for the problem with the registration form. Could you please send a letter with your serial number and a link to this thread to support@acronis.com indicating in the subject that you want to contact Ilya Toytman? I will certainly help you with the solution.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  5. Nelson

    Nelson Registered Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    36
    My problem with register was solve.

    The last version of True Image is the build 826, you could said to me.

    So the problem persist.

    Is anybody there that can help me ?

    Nelson
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Nelson,

    Please send Acronis Report to support@acronic.com (please see https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=55317 for the instructions). If you don't boot in Windows please download the Acronis Report utility available at http://www.acronis.com/files/support/AcronisReport.exe and run it, create a report (usually named 'report.txt') and send it to us? This would provide us with detailed information on the hard disk partition structure. We will investigate the problem thoroughly.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.