Failed to enable system safe.

Discussion in 'Returnil releases' started by KINFOLK, Jan 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KINFOLK

    KINFOLK Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Posts:
    7
    Hi,

    Have installed RVS 3.1.7704.5170-REL after uninstalling RVS 2008. Getting "failed to enable system safe" if I try to enable with the enable button. Also can not click the link "shutdown and restart the computer now". If I click "enable system safe when I start Windows" and reboot manually, system safe comes on and "shutdown link" is clickable. I have tried uninstalling and re-installing.

    Machine is IBM Thinkpad T41 - Windows XP SP3, fully updated 1.6GHz, 512 RAM

    Logs are attached

    Bob
     

    Attached Files:

  2. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    Hello KINFOLK and welcome to the forums :)

    Your report has been flagged to the support team and an inquiry sent requesting an additional log. To aide with issue tracking, please send all future log files to support (dash) tech (at) returnil (dot) com so an official ticket can be opened.

    Reporting an issue to the forums is welcome, but we want to keep them free of log file attachments.

    Thanks
    Mike
     
  3. KINFOLK

    KINFOLK Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Posts:
    7
    Mike,

    Your suggestion worked. Simply "uncompressing" the hidden c:\returnil folder did the trick. Returnil comes on like a charm. Thanks

    Bob
     
Thread Status:
Not open for further replies.