F-Secure Users Need to Patch!

Discussion in 'other anti-virus software' started by JimIT, Feb 11, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JimIT

    JimIT Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Posts:
    1,035
    Location:
    Denton, Texas
    Check out the details here.
     
  2. mikel108

    mikel108 Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2004
    Posts:
    1,057
    Location:
    SW Ontario, Canada
    Article Quote **It noted that several large vendors and Internet security providers use the antivirus library in their products.


    Does this mean that it is a problem with one of their scanning engineso_O It says that several companies use this library, so it would have to be Kaspersky(??).
     
  3. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    8,105
    Location:
    The land of no identity :D
    Maybe F-Prot?

    If it is Kaspersky then why hasn't Kaspersky been notified?
     
  4. mikel108

    mikel108 Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2004
    Posts:
    1,057
    Location:
    SW Ontario, Canada
    It was my understanding that F-Secure no longer uses F-Prot. They now have two of their own, plus KAV. However, it has been suggested to me that this new engine is based on F-Prot(?)
     
  5. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    8,105
    Location:
    The land of no identity :D
    Thats what I think!
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.