F-Secure Users Need to Patch!

Discussion in 'other anti-virus software' started by JimIT, Feb 11, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JimIT

    JimIT Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Posts:
    1,035
    Location:
    Denton, Texas
    Check out the details here.
     
  2. mikel108

    mikel108 Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2004
    Posts:
    1,057
    Location:
    SW Ontario, Canada
    Article Quote **It noted that several large vendors and Internet security providers use the antivirus library in their products.


    Does this mean that it is a problem with one of their scanning engineso_O It says that several companies use this library, so it would have to be Kaspersky(??).
     
  3. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    Maybe F-Prot?

    If it is Kaspersky then why hasn't Kaspersky been notified?
     
  4. mikel108

    mikel108 Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2004
    Posts:
    1,057
    Location:
    SW Ontario, Canada
    It was my understanding that F-Secure no longer uses F-Prot. They now have two of their own, plus KAV. However, it has been suggested to me that this new engine is based on F-Prot(?)
     
  5. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    Thats what I think!
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.