f-secure easy clean

Discussion in 'other anti-virus software' started by lodore, Oct 12, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    link
     
  2. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Thank's for the post . This could come in quite handy for some people.;)
     
  3. The_1337

    The_1337 Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Posts:
    112
    Quick? I've been scanning for 4 hours now.
     
  4. vijayind

    vijayind Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Posts:
    1,413
    Does it auto update like BD Free or A2-Free ?
    Or it is like DrWeb CureIt, which has to be re-downloaded every time for newer definitions ?
     
  5. Saraceno

    Saraceno Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Posts:
    2,404
    Nice find, only took about five minutes to scan. Seems to run from the one single file.

    The_1337, I didn't have to turn the AV off, but you might have to, as F-Secure advises.

    I'm assuming by its release number, to use an updated package, a new file will need to be downloaded regularly.
     
  6. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    took around 5mins here when i tryed the beta a few weeks ago.
    something must be wrong.
    i assuming to update it you need to re download it.
     
  7. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    It is a nice tool, thanks Lodore.
     
  8. Saraceno

    Saraceno Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Posts:
    2,404
    Also read (f-secure support replies on remove malware) that this tool will take care of problems such as 'Antivirus 2008', and others.
     
  9. vijayind

    vijayind Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Posts:
    1,413
    Thanks, Saraceno .:thumb:
    I will add it to my "Save-Me-USB-Stick".
     
  10. rayoflight

    rayoflight Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Posts:
    180
    The_1337
    Do you run Windows Vista?Because i encountered the same problem.Try to run it as admin.After that took 1 minute to scan.
     
  11. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    oh ye because it says in the release notes known issues if you lanch it as normal no warning messages but it wont work.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.