Explorer/Start Menu does not wait

Discussion in 'Ghost Security Suite (GSS)' started by Steven Avery, Nov 23, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Steven Avery

    Steven Avery Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Posts:
    110
    Hi Folks,

    Using GSS Beta Version 1.110 freeware so far, and very much a fan of the product.

    MINOR GLITCH ?

    When I load up some programs, especially from Explorer (Start Menu) it seems that the program does not wait for GSS, so even if I click OK, it is too late and I get a "cannot find" type of message from Explorer. Then the second time I can load and it remembers the first response so all is smooth. Will this be different in the new kernel-rewrite version, and/or is there a way to adjust Explorer or something to make it smoother ? Like a delay or something ?

    Thanks.

    Shalom,
    Steven Avery
     
  2. Jason_R0

    Jason_R0 Developer

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Posts:
    1,038
    Location:
    Australia
    That is definitely odd. I haven't noticed such a thing in all my testing of the recent builds so if a bug did exist like you say I have not seen it. When the new beta is released over the coming weeks keep an eye out for the same problem on your machine. Are you on 2K/XP/2003?
     
  3. Steven Avery

    Steven Avery Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Posts:
    110
    Hi Jason,

    I am on XP with SP2 and stuff. Nothing too special. I'll keep an eye out on the new beta, and keep you informed, this has been curious but only a minor inconvenience, I am surprised that it is unique to me though :) . I could check it on a second system here, too. More laters.

    Shalom,
    Steven
     
Thread Status:
Not open for further replies.