Existing Customer Migration

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Leapfrog Software, Jun 30, 2008.

  1. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,098
    Location:
    SouthCentral PA
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    Ok, guys, a question or two. Even though I received this new version from Todd, I have not yet installed it. I don't see anything in it that I need however I do want to remain on the same coding as everyone else. I do not have my system Raided. So, do I simply uninstall the old and install the new? Do I only need to do this in my Primary Snapshot? What if I recover an old Archive on top of my Primary, would that hose or undo this new version? What if I have this ActiveX problem that some have had, what do I do then? Thank you.

    Acadia
     
  2. starfish_001

    starfish_001 Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Posts:
    1,046
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    Uninstall FD in current snapshot
    Install new FD - reboot as normal


    reboot to new snapshot - in my experience every snapshot has the ActiveX issue - uninstall FD old install FD new - everything fixed in this snapshot. Fix others as required


    Same process for archives when restored - simply install new version to fix activex problem
     
  3. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,098
    Location:
    SouthCentral PA
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    Thanks, starfish.

    Acadia
     
  4. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    Recieved the download link in just a few hours :D Also installed Vista 64bit on a snapshot perfectly :cautious:
     
  5. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,205
    Location:
    Sydney, Australia
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    :D :D
     
  6. tradetime

    tradetime Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Posts:
    1,000
    Location:
    UK
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    Ha, you just can't keep a good product down. This is akin to that phone call out of the blue from a long lost friend. Very welcome! Have only just found the thread as I was searching for info on compatibility with Raid 1 as I will shortly be retiring my old desktop and want to keep FD-ISR alive for my new one, which may be Raid 1.
     
  7. sukarof

    sukarof Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Posts:
    1,821
    Location:
    Stockholm Sweden
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    Any news about this bug some are having?
    I have a friend who installed the latest FDISR (he had RAXCO version earlier)
    When he tries to reboot to a secondary snapshot he gets that error.
    He doesnt have RAID,just plain SATA 2 drive. When he uninstall the new version and install the older all is fine.
     
  8. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,011
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    Did he get the latest patch which fixed that?
     
  9. sukarof

    sukarof Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Posts:
    1,821
    Location:
    Stockholm Sweden
    Re: FirstDefense-ISR 3.31.232 *New Version*

    No, I have missed that there was a patch published. But the latest version fixed that error.
    Now he gets the ActiveX error. But that is no problem since it can easily be fixed with a reinstall in the second snapshot.
     
  10. Phil J

    Phil J Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Posts:
    5
    Is the info here still valid as I have sent the email but haven't received a response as yet.

    thanks
     
  11. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,205
    Location:
    Sydney, Australia
    @philJ
    Yes.
    There has been a new version released: see here:
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=235424
    Give Todd a day or two to respond.
    Sometimes his email filters dump some messages: he is usually able to respond if there is an issue as he watches the forums.
    You could try an e-mail with a different subject heading to get his attention.

    I don't think there has been a problem for any user with a legit license.
     
  12. Phil J

    Phil J Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Posts:
    5
    Hi, and thanks. I got the email this morning and mailed all the required details.
     
  13. Leapfrog Software

    Leapfrog Software Leapfrog Management

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    251
    Location:
    Northern Nevada, USA
    Greetings Phil J,

    I have not yet seen the details on your email yet. Please send again and I will process today. As mentioned *sometimes* the email filters will trap or reject emails. Although frustrating and rare (I think), having our filters lowered allows hords of junk mail.
     
  14. Phil J

    Phil J Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Posts:
    5
    OK, thanks Todd, sending now.
     
  15. Phil J

    Phil J Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Posts:
    5
    Todd,

    Did you receive the email I sent?

    Thanks
     
  16. Leapfrog Software

    Leapfrog Software Leapfrog Management

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    251
    Location:
    Northern Nevada, USA
    Not yet. Just cut and paste in a PM to me.
     
  17. Phil J

    Phil J Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Posts:
    5
    Thanks again Todd, PM sent.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.