ewido scanning problem

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by Erevis, Oct 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Erevis

    Erevis Registered Member

    Joined:
    May 7, 2006
    Posts:
    4
    well every time i run a full system scan everything comes up clean, nothing to be found, but i know for a fact i have a shitload of spyware from my other program, i mean alot. Why isn't m ewido scan picking ANY of them up?

    please help my comp has been getting slower and slower :(
    i have the newest version 4.0 and i'm having no problems updating new content and signatures etc
     
  2. Tommy

    Tommy Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Posts:
    1,169
    Location:
    Buenos Aires - Munic
    As Ewido has good detection rates, try to check with an other program also to find out if you _realy_ have spywhere on your system. Try a-squared free if it finds something.

    Also keep in mind that spyware could not the only reason why your machine is getting slower and slower. I recommand the thread GENERAL Virus and Trojan removal Instructions from Blackspear.
     
  3. Erevis

    Erevis Registered Member

    Joined:
    May 7, 2006
    Posts:
    4
    well i'm running a a squared deep scan right now and its already found 99 hits, ill try the virus thing you mentioned too
     
  4. Tommy

    Tommy Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Posts:
    1,169
    Location:
    Buenos Aires - Munic
    Makes me thinking that Ewido does not catch those hits. What are they? Real Malware or mostly cookies?
     
Thread Status:
Not open for further replies.