Ewido 4.0.0.172 Bug

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by chaos, Sep 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chaos

    chaos Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Posts:
    97
    Location:
    Greece
    The tab Scheduler is shown twice as inidcated in the below screenshot.
    Both tabs are working fine if pressed but one must go...
     

    Attached Files:

  2. HelpFromFrance

    HelpFromFrance Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2005
    Posts:
    283
    chaos,

    I don't have the 2 tabs you show.

    HelpFromFrance
     

    Attached Files:

  3. chaos

    chaos Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Posts:
    97
    Location:
    Greece
    Well i do!
     
  4. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Nor do I o_O
    Have you tried to uninstall it?
    Clean your registry, reboot and install again.

    Not sure it's a bug. It could be a corrupt install too. :doubt:
     
  5. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    is this teh payed version? i have free and i don't have it
     
  6. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Free or paid doesn't matter, it's the same. ;)
     
  7. HelpFromFrance

    HelpFromFrance Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2005
    Posts:
    283
    chaos,

    You don't have to sound so upset with the exclamation point. I didn't say that you did not have it, I was just showing that in the version installed on my machine it does not show the 2 tabs. I am sorry if my posting offended you.

    Have a nice day,
    HelpFromFrance
     
  8. chaos

    chaos Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Posts:
    97
    Location:
    Greece
    I wasn't try to sound upset.I was trying to make it look funny.
    Something like.
    Well I do :D :cool: .
    I guess I should have used smilies instead!

    As long as the program is concerned.I uninstalled it and reinstalled it and it is working fine.
    The additional tab is not there.


    P.S
    I am sorry if I made it look like I was upset...
     
  9. HelpFromFrance

    HelpFromFrance Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2005
    Posts:
    283
    Chaos,

    No problem, it was more than likely me, I was having and bad day and more than likely saw things that weren't there. Again, sorry for everything. Glad it is working right for you now.

    Have a good day,
    HelpFromFrance
     
Thread Status:
Not open for further replies.