Ewido 3.5 - Unable to update, high CPU

Discussion in 'other anti-trojan software' started by Jeccu, Jul 7, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jeccu

    Jeccu Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    37
    Location:
    Finland
    Does anyone have difficulties to update ewido 3.5 (plus)? It's not working for me (autoupdate or manual update). It's just trying to connect update.ewido.net but nothing happens and because of that my ewidoguard is eating all my CPU. Is the update server down or what? This never happened with 3.0 and started immediately when I upgraded to 3.5. I've tried to uninstall/reinstall ewido but that didn't help.
     
  2. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    All the servers seemed to be down at one point to-day.

    They seem to be up now and I am trying to obtain a complete download of the new version for the fifth time on dial-up.

    I have managed to obtain a full download and update the program. So all seems well again :cool:
     
    Last edited: Jul 7, 2005
  3. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    Been trying to update for a while now.Having the same probs as Jeccu.Can't access the homepage either for a manual update.Anyone having the same prob or know what's going on.
     
    Last edited: Jul 8, 2005
  4. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    Seems okay at this end to-day. No problems in updating (dial-up) or reaching the Home page.

    Have you checked the log-files in your firewall?
     
  5. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    Everything working fine now.And no FP's.
     
Thread Status:
Not open for further replies.