ESS v4 Web access protection

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Teazle, Mar 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Teazle

    Teazle Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    42
    I tried a search, but i really didn't find anything that I thought was the same...

    Anyway, the problem: today i noticed that ESSv4 says that Web Access Protection is non-functional, I can't turn it on. Rebooting does not work either.

    ESS v4.0.314.0 According to About box.


    Attached screenshot - also note that you repeat yourself 3 times in the helpfile about Web Access Protection but don't really say much about what the feature does.

    And I wish to apologise if this has been said before, I didn't find it...

    essv4wap.JPG
     
  2. Jenee

    Jenee Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Posts:
    185
    I suggest you try reinstalling and select the Repair option. Then restart your PC and run an update.
     
  3. Teazle

    Teazle Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    42
    myea, thought has occured to me, but nontheless: the helpfile on the subject says nothing, perhaps a change would be in order.

    And having to repair out-of-the-blue is somewhat strange, but I'm willing to keep an open mind.
     
  4. harkman

    harkman Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Posts:
    2
    Teazle: Is your Drive C: a Dynamic drive?

    I got the problem you describe after converting my harddrive to a dynamic disk to enable windows logical drive management.
     
  5. Teazle

    Teazle Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    42
    Nope, it is not.
     
Thread Status:
Not open for further replies.