ESS v4 Broken graphics

Discussion in 'ESET Smart Security' started by neilj99, Mar 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. neilj99

    neilj99 Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Posts:
    2
    Hi,

    Since upgrading from v3 to v4, I have been getting broken graphics, but it appears only from one particular site.

    Their image servers appear to be randomly timing out. Images from random servers load, but one server times out, and its not always the same one.

    I use Firefox v3.0.7 on Vista Home Premium. I have tried Opera and IE and the same happens.

    I have also done a 'clean' uninstall of ESS and reinstall and this made no difference.

    This did not happen with v3.

    Is there *any* setting or combination of settings that would throttle image server traffic?

    Any advice gratefully received as its driving me nuts.

    Thanks,

    Neil
     
  2. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
  3. neilj99

    neilj99 Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Posts:
    2
    My Vista Home Premium is bang up-to-date with regards to Service Packs and Windows Updates.

    Neil
     
  4. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
    Hello neilj99,

    I have sent you a PM.

    Thank you,
    Richard
     
Thread Status:
Not open for further replies.