ESS Trial

Discussion in 'ESET Smart Security' started by S0uL, Dec 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. S0uL

    S0uL Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Posts:
    3
    I just installed ESS and noticed there is no scan button anyone know what the prob is??
     

    Attached Files:

    • Ess.jpg
      Ess.jpg
      File size:
      106.7 KB
      Views:
      56
    Last edited: Dec 5, 2007
  2. stueycaster

    stueycaster Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    293
    Location:
    Indianapolis
    I had to try twice to get a good copy of version 3.0.566. Try downloading and installing it again.
     
  3. S0uL

    S0uL Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Posts:
    3
    Tried that! done it four different times still the same!!
     
  4. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon

    Report ESET possible bug support(at)eset(dot)com
     
  5. ASpace

    ASpace Guest

    That must be some kind of (GUI) bug . The scan is right below the Protection status
     

    Attached Files:

  6. Kosak

    Kosak Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Posts:
    711
    Location:
    Slovakia
    Hi!

    Have you got scan options in "Setup" and can you scan files from Windows Explorer?

    :thumb:
     
  7. S0uL

    S0uL Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Posts:
    3
    Nothing in setup. And there is an option in explorer but doesn't do anything.
     
Thread Status:
Not open for further replies.