ESS firewall problem on Vista (slow internet)

Discussion in 'ESET Smart Security' started by bbahes, Oct 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bbahes

    bbahes Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Posts:
    4
    Hi!

    I'm having problems with ESS firewall...the thing is if I leave it in Interactive mode it slows down internet to the point i can't browse any page. Also "Allow/Deny" dialog sometimes appears, sometimes not. If I switch it to Automatic mode internet browsing speeds up (not much). If I switch firewall off everything is normal.

    So I've checked some posts here and...uninstalled old version and installed new one 3.0.672...but the problem remains :(

    Does anyone have idea what's going on...or is just me :blink:
     
  2. bbahes

    bbahes Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Posts:
    4
    The "problem" has gone with new Windows installation...but now Windows Update (Vista x64) wont work...:doubt:
     
  3. tysm

    tysm Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Posts:
    1
    can you please tell me how to fix this. i think im having the same problem.. I have Vista and downloaded ESS trial version about a week ago, and the internt slows dramatically after about 30mins- 1 hour of use
     
  4. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    Often such problems can be traced down to conflicts with other software, such as device drivers or services leftover from previously-installed security software.

    I would suggest you download a copy of ESET SysInspector from ESET's web site, use it to create a log file and send it via email to support@eset.sk with a link to this message thread.

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
Thread Status:
Not open for further replies.