eset smart security 6 beta-bug

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus/Smart Security Beta' started by gerrybezhani, Jun 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gerrybezhani

    gerrybezhani Registered Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Posts:
    8
    Location:
    greece
    i have installed eset ss 6 beta in windows 8 release preview and today I got a pop up that hips does not work. please fix that problem. here is a snapshot :
     

    Attached Files:

  2. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,736
    Location:
    New York City
    Did you try restarting your computer?
     
  3. gerrybezhani

    gerrybezhani Registered Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Posts:
    8
    Location:
    greece
    of course i tried that
     
  4. encus

    encus Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Posts:
    535
    As far as I know, ESS 6 isn't compatible yet with Windows 8.
     
  5. gerrybezhani

    gerrybezhani Registered Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Posts:
    8
    Location:
    greece
    this is another snapshot:
     

    Attached Files:

  6. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    Support for Microsoft Windows 8 is not yet finalized as the operating system itself is not yet available in the retail channel. That said, you can ensure that you get the latest modules for ESET Smart Security 6 Beta by turning on pre-release updates. This will help ensure that you receive module updates that contain incremental improvements for Windows 8 support as it is added to the program.

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  7. Erudit

    Erudit Registered Member

    Joined:
    May 28, 2012
    Posts:
    8
    Location:
    United Kingdom
    Sorry Guys this isn't just limited to windows 8 , im running windows XP and have the same issue,


    Regards

    Matt
     
  8. Erudit

    Erudit Registered Member

    Joined:
    May 28, 2012
    Posts:
    8
    Location:
    United Kingdom
    Also to add , started getting "failed to read firewall configuration", also since installing smart security 6, my machine has crashed several times, i didn't think much of it to start with but now after looking in to when it started crashing and when i installed SS 6 i believe it is linked,
     
  9. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    When a computer crashes, the firewall may fail to write data to the dat file properly. If you get this error even without a crash, we can investigate it further.
     
  10. gerrybezhani

    gerrybezhani Registered Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Posts:
    8
    Location:
    greece
    ok i enabled pre-release updates and everything is working fine now
     
Thread Status:
Not open for further replies.