ESET NOD32 Antivirus 4.2.35.0 Release

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by proactivelover, Mar 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    Changes in 4.2.35.0:
    Fix: issues with HTTP scanner with longer domain names ( support for length of domain name to 256 characters)
    Fix: Long file name makes trouble with logs in "document protection enabled" mode
    Fix: Scan profile settings not retained after reinstallation
    Fix: Open ESI log from EAV doesn't work on Microsoft Windows NT4.0
    Fix: Not possible to save EAV's ESI log and export service script on Microsoft Windows NT4.0
    Fix: All ESI logs are lost after upgrade from V4 to V4.2
    Fix: Fixed ceasing of scan tasks when logged in as standard user
    Fix: Unification of behavior when disabling some parts of EAV/ESS/EMS in the main settings window
    Fix: Possible to delete log of a running on-demand scan
    Fix: X64 Vista + win7: UAC appears during opening ESI log from ESS/EAV GUI
    Fix: Minor Thunderbird and Outlook issues
     
  2. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon
  3. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,736
    Location:
    New York City
    This is a Beta release?
     
  4. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon

    Not, version is final
     
  5. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,736
    Location:
    New York City
    Thanks.
     
  6. Matthijs5nl

    Matthijs5nl Guest

    Quite strange, their website states old versions while you download the latest. Needs a litte update there.

    But more important, someone knows when the localized versions will be out (Dutch for me)?
     
  7. Mister Natural

    Mister Natural Registered Member

    Joined:
    May 10, 2007
    Posts:
    225
    Location:
    3rd density St. Louis
    Haven't seen any announcement about v4.2 being final. As far as I know 4.2 is still beta. I think I'll wait for an official announcement and download availability.
     
  8. Fitzy

    Fitzy Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2005
    Posts:
    3
    Location:
    Preston England
  9. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon
  10. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    We know have a new release Sticky
     
    Last edited: Mar 10, 2010
  11. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama
  12. hclarkjr

    hclarkjr Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Posts:
    66
    downloaded and installed fine. did upgrade install which went very smoothly. no issues to report so far with 7 ultimate X64
     
  13. jayt

    jayt Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    345
    Location:
    PA - USA
    I just downloaded and installed it. Working fine so far. And it now works with Thunderbird 3.0.3. Thanks Eset.
     
  14. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    Those are trial downloads you are pointing to. Home and Business user 32 and 64 bit are available here or where you would normally download your ESET software.
     
  15. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    1,732
    "protocoll filtering" empty?

    i have a question - is it ok that this pane is empty since 4.2 beta?
    i remember some settings there in 4.0. or am i wrong?

    ps
    i had 4.0 uninstalled after i saved my settings (xml), then i installed
    4.2 (beta) and reimported my settngs.
    4.2 final was installed over 4.2 beta (no uninstall).
    the behavior of 4.2 was as excpected and set in 4.0
    (was set that way, that all traffic is not going through eav proxy engine
    so that my firewall determine right the requesting program)
     

    Attached Files:

  16. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
  17. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    kudos to Eset. This thing is light as a feather. Again, hats off to all of the Eset folks.:thumb:
     
  18. e36

    e36 Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Posts:
    80
    Upgraded two Vista Home Premium 32-bit PCs from 4.0.474 with no problems.

    Light as 2.7!

    Great job ESET!
     
    Last edited: Mar 10, 2010
  19. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
  20. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Posts:
    2,133
    Location:
    R.I.P. Roger(roddy32)
    I have to say this is the most confusing update
    release I have ever encountered!!
    thanks for the info folks
     
  21. winchester73

    winchester73 Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Posts:
    29
    Location:
    Somewhere along Tobacco Road, North Carolina
    None of those links work mate ... they are all truncated, not full addresses.
     
  22. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,763
    Location:
    Texas
  23. Mister Natural

    Mister Natural Registered Member

    Joined:
    May 10, 2007
    Posts:
    225
    Location:
    3rd density St. Louis
    I've pushed it to a few clients but really want to wait for the RAC that supports the additional options to be final. (correction from earlier) What is the default action of disabling integration of document protection do? I've enabled that setting for now. Also curious to know if anything was changed in the startup scan when the pc boots, such as lowering the priority perhaps?
     
    Last edited: Mar 11, 2010
  24. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    1,732
  25. Mister Natural

    Mister Natural Registered Member

    Joined:
    May 10, 2007
    Posts:
    225
    Location:
    3rd density St. Louis
    That screen is working fine on all my systems including the ones I've upgraded to 4.2. Must be something with your configuration. Perhaps you're using the wrong language version?
     
Thread Status:
Not open for further replies.