ESET File Security Server for Linux - quarantine download problem

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by markopolo1, Jan 21, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. markopolo1

    markopolo1 Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Posts:
    5
    Hello,

    I have installed ESET File Security Server 3.0.21 for Linux (RedHat Ready) on Redhat 5 Enterprice.
    I have run almost everything. The one thing which doesn't work is downloading files from quarantine using www (page Control/Quarantine)

    When I press download button and try save, Internet Explorer says somethnig like this (I use IE in my language and have translated it)
    Internet Explorer can't download control.php form a.b.c.d (server IP) .

    Any idea why it doesn't work?

    Send button on this page also doesn't work. After pressing Send button I have an error:

    Error executing /opt/eset/esets/sbin/esets_quar --send --id='5564597552477849712':
    error[20620000]: Cannot quarantine: Unknown error


    best regards
     
  2. tony_m

    tony_m Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Posts:
    239
    Hi markopolo1,

    Does it happen with all quarantined files?

    A screenshot of your quarantine area showing all quarantined files would be helpful.

    Thanks.
     
  3. markopolo1

    markopolo1 Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Posts:
    5
    I am testing it on eicar.com file - this is test file for antivirus programs.
    It happens on all eicar.com files. I don't have other virus file.

    After press download button the standard message appear: Open (Otworz), Save (Zapisz), Cancel (Anuluj) like on the first screenshot.
    Maybe there is a problem with Name (Nazwa) ?

    http://w72.wrzuta.pl/obraz/30XplygZugi/schowek02

    nod1.JPG

    After click Save (Zapisz) IE show me the messege which I wrote earlier and is on this screenshot:

    http://w126.wrzuta.pl/obraz/8XpUR6u1LVS/schowek01

    nod2.JPG

    ps. Sorry for screenshot language, but I don't have English version OS now.
     
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2011
  4. markopolo1

    markopolo1 Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Posts:
    5
    I have discovered that if I use Firefox it works OK, so problem is in Internet Explorer.

    I think it should be fix by Esets programists.
     
  5. tony_m

    tony_m Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Posts:
    239
    I've notified the appropriate parties.

    I'll let you know if there's any new information.

    Thanks.
     
  6. tony_m

    tony_m Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Posts:
    239
    Hi,

    We could reproduce it and the development team is working on it.

    Thanks for all the information provided.
     
Thread Status:
Not open for further replies.