Errors keep on coming

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by *Ari*, Dec 18, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Howdy Javacool

    The latest spywareblaster version works but not update button. It gives runtime error 372, so it does when I close the app. Furthermore ID -blaster gives now unexpected error, after "LitePC". Now I start thinking this pc is so ultra tweaked and causing those errors. Everything is cleaned away soon......like blown in the wind.....

    Done this far: Uninstalled both programs, reinstalled them. Updated mscomctl.ocx in windows system folder.

    I also think that I might better not clean and tweak this anymore lol as long as all works fine :D

    best regards -Ari
     

    Attached Files:

  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,015
    I hate to say it, but I seems as though this is a problem caused by programs such as LitePC and IERadicate.

    I'm working on a potential workaround for this - so stay tuned.

    Also just to verify - everything else works in SpywareBlaster except for the update feature?

    Thanks,

    -Javacool

    P.S. Can you try something for me? Download that version of MSCOMCTL.OCX from the thread in this forum, rename the old one in your Windows/System (or Windows/System32) directory to any other name, copy the new version to that directory, then drag the MSCOMCTL.OCX file onto REGSRV32.EXE. TIA.
     
  3. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,015
    Can you also PM me with an e-mail address where I could send a version that might fix this issue? (It might be a couple days, but I'll get one done.)

    Thanks,

    -Javacool
     
  4. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Fast reply !!

    Just can not find REGSRV32.EXE on this machine :( . I used "Find files & folders" ms tool.

    -Ari
     
  5. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,015
    Aah.. misspelling on my part.

    It should be REGSVR32.EXE

    Best regards,

    -Javacool
     
  6. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    You might mean REGSVR32.exe ? that I found :p :D
     
  7. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Ok, done, it said succeeded but not working yet.
     
  8. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,015
    Please PM me an e-mail address I could send you an updated version that may fix this problem (it won't be today for sure, but it could be soon).

    Also, just to verify - is the only thing not working the update feature?

    Best regards,

    -Javacool
     
  9. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Yep,

    Sure the only thing not working, I checked out all one more time.
    Thank You very much for the trouble Javacool


    -Ari
     
  10. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,015
    I have e-mailed you an even newer version of the MSCOMCTL.OCX file.

    If you could try it and report any changes I would greatly appreciate it. :)

    Thanks,

    -Javacool
     
  11. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    No changes
    .....yet, all the same error :( but why has LitePc created subfolders under system: c:\windows\system\windows\system.....? and there is nothing but that particular ocx file in it .

    -Ari
     
  12. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,015
    I'm not really sure - I haven't tried out LitePC yet (IERadicator I am sure causes this issue, and since the two program seems somewhat similar, I am assuming that LitePC is the problem here).

    Maybe you could try putting mscomctl.ocx in that folder?

    I'm still working on that workaround for this issue. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  13. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,015
    A beta version of SpywareBlaster with a potential workaround has been e-mailed to you. :) Let me know if it doesn't work.

    Best regards,

    -Javacool
     
  14. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Wow !

    It really works ! :D I am happy for it , thank you very much sir. I know you are even happier ;)

    best regards -Ari
     
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    2
    Views:
    261
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.