Errors keep on coming

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by *Ari*, Dec 18, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Howdy Javacool

    The latest spywareblaster version works but not update button. It gives runtime error 372, so it does when I close the app. Furthermore ID -blaster gives now unexpected error, after "LitePC". Now I start thinking this pc is so ultra tweaked and causing those errors. Everything is cleaned away soon......like blown in the wind.....

    Done this far: Uninstalled both programs, reinstalled them. Updated mscomctl.ocx in windows system folder.

    I also think that I might better not clean and tweak this anymore lol as long as all works fine :D

    best regards -Ari
     

    Attached Files:

  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    I hate to say it, but I seems as though this is a problem caused by programs such as LitePC and IERadicate.

    I'm working on a potential workaround for this - so stay tuned.

    Also just to verify - everything else works in SpywareBlaster except for the update feature?

    Thanks,

    -Javacool

    P.S. Can you try something for me? Download that version of MSCOMCTL.OCX from the thread in this forum, rename the old one in your Windows/System (or Windows/System32) directory to any other name, copy the new version to that directory, then drag the MSCOMCTL.OCX file onto REGSRV32.EXE. TIA.
     
  3. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Can you also PM me with an e-mail address where I could send a version that might fix this issue? (It might be a couple days, but I'll get one done.)

    Thanks,

    -Javacool
     
  4. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Fast reply !!

    Just can not find REGSRV32.EXE on this machine :( . I used "Find files & folders" ms tool.

    -Ari
     
  5. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Aah.. misspelling on my part.

    It should be REGSVR32.EXE

    Best regards,

    -Javacool
     
  6. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    You might mean REGSVR32.exe ? that I found :p :D
     
  7. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Ok, done, it said succeeded but not working yet.
     
  8. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Please PM me an e-mail address I could send you an updated version that may fix this problem (it won't be today for sure, but it could be soon).

    Also, just to verify - is the only thing not working the update feature?

    Best regards,

    -Javacool
     
  9. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Yep,

    Sure the only thing not working, I checked out all one more time.
    Thank You very much for the trouble Javacool


    -Ari
     
  10. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    I have e-mailed you an even newer version of the MSCOMCTL.OCX file.

    If you could try it and report any changes I would greatly appreciate it. :)

    Thanks,

    -Javacool
     
  11. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    No changes
    .....yet, all the same error :( but why has LitePc created subfolders under system: c:\windows\system\windows\system.....? and there is nothing but that particular ocx file in it .

    -Ari
     
  12. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    I'm not really sure - I haven't tried out LitePC yet (IERadicator I am sure causes this issue, and since the two program seems somewhat similar, I am assuming that LitePC is the problem here).

    Maybe you could try putting mscomctl.ocx in that folder?

    I'm still working on that workaround for this issue. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  13. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    A beta version of SpywareBlaster with a potential workaround has been e-mailed to you. :) Let me know if it doesn't work.

    Best regards,

    -Javacool
     
  14. *Ari*

    *Ari* Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Posts:
    431
    Location:
    Finland
    Wow !

    It really works ! :D I am happy for it , thank you very much sir. I know you are even happier ;)

    best regards -Ari
     
Thread Status:
Not open for further replies.