Errors in scan log file

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by baal_habait, May 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baal_habait

    baal_habait Registered Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Posts:
    4
    I've just installed NOD32 antivirus ver 3.0.657 on vista, and the scan produces a log of errors.
    I've given a write permission to C:\windows\temp and then restart and run the scan again, but the log file is still full of errors.

    What should i doo_O?
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    This is a know problem with UAC and permissions. Please delete and re-create the temp folder(s) with UAC enabled or set the appropriate permissions manually.
     
  3. baal_habait

    baal_habait Registered Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Posts:
    4
    Which permissions should i set?
     
  4. baal_habait

    baal_habait Registered Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Posts:
    4
    I've deleted and recreate the C:\Windows\Temp folder with UAC enabled - but the log file is still full of errors.
    I've also changed the value of the Temp folder to C:\Windows\Temp on System/Advanced System settings/Advanced/Environmet Variables...
    but nothing solves this issue.:doubt:
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    I'd suggest using Process monitor from Microsoft to monitor what temporary folder the program is attempting to write into and then re-create it. By the way, does disabling UAC make a difference?
     
  6. baal_habait

    baal_habait Registered Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Posts:
    4
    The system is attempting to write into C:\Windows\Temp and the process monitor shows that the operation is succeded, but the log file is still consisting of error messages and many other uncleared messages.
    I've tried to disable UAC but this didn't make any difference.
    Also WINDOWS explorer sometimes shuts itself down and sometimes this happen simultaneously with INTERNET explorer...which reconnects automatically after few seconds.
    I've attached the log file.

    IS THERE ANYONE HAVE NOD32 ON A VISTA BASED PC, THAT IS NOT FACING THIS ISSUEo_O
    IS THERE ANYONE HAVE NOD32 ON A VISTA BASED PC, THAT IS NOT FACING THIS ISSUEo_O
     

    Attached Files:

    • Log.txt
      File size:
      26.3 KB
      Views:
      8
    Last edited: Jun 3, 2008
Thread Status:
Not open for further replies.