ERROR:

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by maire2003, Feb 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maire2003

    maire2003 Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Posts:
    1
    I Installed the SpywareBlaster and I receive this message:

    Please run this program from the administrator account, so it can set up your licence. Once the licence is set up, you can run from any account.

    Could you help me?. Many Thanks.
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
Thread Status:
Not open for further replies.