Error while cleaning

Discussion in 'ESET NOD32 v3 Beta Forum' started by wilbeer, Jul 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wilbeer

    wilbeer Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Posts:
    2
    Hi,

    I am having problems with Nod32 Beta. Even in Save mode, everthing comes up with an error 4 message.

    I have spywareblaster and guard, ad-aware, also have message about memory at start of scan

    Can someone help ?
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Thhis is not a error message, it is showing these files, which are locked files, because you have ticked "show all files". This is a normal situation, nothing to worry about...

    Cheers :D
     
  3. wilbeer

    wilbeer Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Posts:
    2
    Thank you for clearing that up for me, but what does the message regarding the memory mean when I do the clean in safe mode?

    Cheers, and thanks for your reply.
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,915
    Location:
    Texas
    Some files are locked by Windows. Nothing can open these files but Windows.
     

    Attached Files:

  5. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Just to be sure we are on the same page, can you post a screen shot of what you are talking about...

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.