Error while cleaning

Discussion in 'ESET NOD32 v3 Beta Forum' started by wilbeer, Jul 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wilbeer

    wilbeer Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Posts:
    2
    Hi,

    I am having problems with Nod32 Beta. Even in Save mode, everthing comes up with an error 4 message.

    I have spywareblaster and guard, ad-aware, also have message about memory at start of scan

    Can someone help ?
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Thhis is not a error message, it is showing these files, which are locked files, because you have ticked "show all files". This is a normal situation, nothing to worry about...

    Cheers :D
     
  3. wilbeer

    wilbeer Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Posts:
    2
    Thank you for clearing that up for me, but what does the message regarding the memory mean when I do the clean in safe mode?

    Cheers, and thanks for your reply.
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
    Some files are locked by Windows. Nothing can open these files but Windows.
     

    Attached Files:

  5. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Just to be sure we are on the same page, can you post a screen shot of what you are talking about...

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.