Error starting anti spam module [23]

Discussion in 'ESET Smart Security' started by grob, Oct 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. grob

    grob Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Posts:
    3
    I am running Eset Smart Security 4.0.467.0 on home PC running Windows XP. When I start MS Outlook I get the above error, any ideas on how to solve this, please?
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,376
    Couldn't it be that you have a roaming profile stored on a server?
     
  3. grob

    grob Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Posts:
    3
    Thanks for reply, I am not aware of setting up a roaming profile, nor do I know anything about them. If you would like to explain in more detail what I should look for and do it would be appreciated.
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,376
    Would this help?
    1) turn off the email client
    2) open the command line window (Start->Run-> cmd.exe)
    3) run the following command from the command line:
    del /Q "%APPDATA%\ESET\ESET Smart Security\Antispam\*.*"
    4) start the email client
     
  5. grob

    grob Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Posts:
    3
    Marcos,
    Yes! It appears to have sorted out the problem. Followed your instructions and re booted pc. Started Outlook and no message in red box at bottom right screen appeared. Hopefully it will not return in the future?

    Many thanks for your help.
     
Thread Status:
Not open for further replies.