Error Message installing Spyware Guard

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Old Monk, Nov 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Old Monk

    Old Monk Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Posts:
    633
    Location:
    Sheffield, UK
    Hi folks

    Just tried to install Spyware Guard and got the following message:-

    MSCOMCTL.OCX is not correctly registered - file missing or invalid ( this is the gist, not exact message)

    Anyone any ideas what the problem is ?

    Thanks for your help.

    Cheers

    Jon
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
  3. Old Monk

    Old Monk Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Posts:
    633
    Location:
    Sheffield, UK
    Thanks Bubba

    Late now so I'll have a look tomorrow and let you know. Appreciate your quick reply :)

    Cheers

    Jon
     
  4. Old Monk

    Old Monk Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Posts:
    633
    Location:
    Sheffield, UK
    Hi there Bubba

    Top stuff - that worked perfectly :D

    Cheers

    Jon
     
  5. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Good going Jon....glad it worked for ya ;)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.