Error Loading

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by xrxaje, Oct 21, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xrxaje

    xrxaje Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Posts:
    2
    My Spywareblaster shows this message wile i try to open the program '' Error while unpacking the program, code LPS, Please report to the author' . The program fails to load. I noticed the problem yesterday. The recent security software i installed are 'Spyware Terminator' and Spybot search and destroy' . The realtime protection comes from Avira antivirus, 'Threatfire', Comodo firewall and Winpetrol and now Spybot teatimer (Spybot search and destroy). The program was working well with Avira antivirus, 'Threatfire', Comodo firwall and Winpetrol. I uninstalled and reinstalled the program. But the result is the same with the same error message. Please help.
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,018
  3. xrxaje

    xrxaje Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Posts:
    2
    Hope ThreatFire will solve the conflict soon...Sorry since i didn't notice the previous thread before posting the same topic again. Thanks for the reply.
     
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    2
    Views:
    516
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.