Error Deleting Cookies

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by chugby, Aug 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chugby

    chugby Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Posts:
    4
    Hi...have been using Ewido 4.0 demo mode.
    Problem trying to delete cookies found following scan
    (fast and complete scans same), states error while deleting.
    Any ideas o_O

    Great program and has successfully deleted a trojan :) and I would like to upgrade to full version protection but want to sort this error first.

    Specs -
    Ewido Anti-Spy 4.0, XP, Orange broadband, AVG Free AV (scan with Kaspersky AV) + Kaspersky Firewall, WinPatrol 10, CCleaner, Lavasoft Adaware SE.
     
  2. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,303
    Location:
    England
    It may be an idea for you to say which browser you use, and if they are the same cookies each time.
     
  3. chugby

    chugby Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Posts:
    4
    thanks for reply, am using Mozilla Firefox.

    Did a couple of further scans and they are the same cookies ;) .

    Also saved a scan log and noticed that these cookies are all in System Mechanic 6 folder (C:\Program Files\iolo\System Mechanic Professional 6\Undo\Manual).

    I backed up and deleted the contents of this file manually and did a further scan which showed them up in a backup file i had made on a second drive.

    Assume there is a conflict with this program and have to clear separately ? :blink:
     
Thread Status:
Not open for further replies.