Enterprise Server 1143: Scheduled operation doesn't always run

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by TonioRoffo, Jun 2, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TonioRoffo

    TonioRoffo Registered Member

    Joined:
    Apr 23, 2005
    Posts:
    237
    This is a rather nasty bug.

    Seems my scheduled backups don't always run, sometimes they do, sometimes not.

    See attachment: last run was manual, scheduled run didn't work.

    I'm doing backups to an external USB2 drive, the drive does go to "sleep" after a while...

    There are *no* errors in the log, the job simply doesn't run.

    Acronis TI interface is closed at the moment of backup, the computer is logged in but desktop is locked.

    I'm running 1143 on Windows 2003 SBS (Win SP1)

    These problems are very troublesome and i'm starting to lose confidence in the product. I don't want to manually check if my tasks run correctly.

    A solution to this, and the restore/drive letter issues, and the bloated incrementals is needed - For the moment I'd rather pay about 200$ more for LiveState recovery server.

    I like the linux approach in the restore CD's, and TI "feels" better and faster than LiveState, but I need it to be consistent and performant.
     

    Attached Files:

    • bad.GIF
      bad.GIF
      File size:
      27.3 KB
      Views:
      131
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello TonioRoffo,

    Thank you for choosing Acronis Enterprise Disk Backup Software.

    Could you please do the following:

    - Download the http://www.acronis.com/files/support/schedmgr.exe file;
    - Start the Command Prompt from Start -> Programs -> Accessories menu;
    - Run the following command in the folder you saved the file to:

    schedmgr get report > schedreport.txt

    Then enable flags using the following commands:

    set logflags -1 (enable all flags)
    set logflags 0 (disable all flags)
    set lf_XXX on|off (enable/disable the XXX flag)

    Generally use the following:

    set logflags -1
    set lf_registry off

    The above commands can be substituted with the following special one:

    set logflags support

    Reproduce the problem and provide the log file

    Please send the log file and schedreport.txt to acronis@support.com along with the link to this thread. We will investigate the problem and help you with the solution.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
  3. TonioRoffo

    TonioRoffo Registered Member

    Joined:
    Apr 23, 2005
    Posts:
    237
    OK, I'll set that up and provide you with an answer, probably tomorrow, if the BU fails tonight.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello TonioRoffo,

    Thank you. This information would let us investigate the problem under consideration thoroughly. If you do not receive any response from Acronis Support Team within 48 hours please let me know your Acronis Request # which will be sent to you in autoreply.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
  5. bcronin

    bcronin Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Posts:
    105
    Location:
    Hyde Park, NY USA
    I have observed a similar problem with the Corporate Workstation product.

    Bob Cronin
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Bob,

    Thank you for choosing Acronis Workstation Disk Backup Software.

    The scheduler service in Acronis True Image Enterprise Server is very similar to one in Acronis True Image Corporate Workstation. Could you please send us the same information Irina asked Tonio in previous posts. This will allow us to investigate the problem and provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  7. nebc100

    nebc100 Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    5
    I am also having this problem. Has a solution been found? I am just downloading the Standard Server version (rather than the Enterprise version) which was upadated on the 12 Spet 2005. Has this problem been sorted out?

    Many thanks

    Nicholas Cross
     
Thread Status:
Not open for further replies.