Enable protection

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by jim b, May 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jim b

    jim b Registered Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Posts:
    4
    This problem has been happening for a while now, so I would appriecate somebodys thoughts/ fix.

    When I enable all protection on my computer, it reports that all known products are already blocked. However, a day or two later, when I check to see if everything is still ok, it says 50 or so products are not blocked so I need protect again.

    Just before I start sounding thick, I HAVE NOT updated the spyware blaster immunization database when this happens.

    Anyway, thanks in advance
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hello,

    Which protection is being disabled(activeX, resticted sites)?

    Could u also list your other security apps please?



    snowbound
     
  3. jim b

    jim b Registered Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Posts:
    4
    Just says the on the main screen that so many items have been disabled on the Internet Explorer protection. However, sometimes restricted sites become 'un-disabled' as well.

    I am running (security wise):
    AVG Free
    AD-Aware SE
    Spybot 1.4
    Zonealarm
    Windows Defender Beta 2 Refresh (build. 1347)
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Does the disabling of the items seem to happen after updating or scanning with one of your other anti-spyware security apps?

    If not, is there any pattern to this occurring that u have noticed?

    They are not on your list but just to confirm, u are not running Spysweeper or IE-SPYAD?



    snowbound
     
  5. jim b

    jim b Registered Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Posts:
    4
    No im not running Spysweeper or IE-SPYAD.

    There doesnt really seem any logical pattern to the disabling of these items. Sometimes it runs ok others it doesnt and disables things of which I have to re-enable.
     
  6. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Can you try disabling Windows Defender for a few days to see if the issue goes away.

    Cheers :D
     
  7. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    In regards to Spybot....are you using it's Immunization feature ?

    If so....are you finding that some of Spywareblasters protection is becoming disabled perhaps after disabling Spybot's Immunization ?
     
  8. jim b

    jim b Registered Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Posts:
    4
    I do use the Spybot immunisation feature. However, I have never disabled its immunisation. I will try disabling MS windows defender.

    Thanks for helping,
    Jim
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.