Emsisoft Anti-Malware 6.5 released!

Discussion in 'other anti-malware software' started by Fabian Wosar, Apr 25, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,363
    Location:
    Germany
    They can use the Ikarus and her Engine and the Bitdefenders
     
  2. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    I can confirm that Emsisoft is not replacing Ikarus with Bitdefender engine. My source is a top official in the Emsisoft Business section.
     
    Last edited: Jul 3, 2012
  3. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
    triple engine cool:thumb:
     
  4. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Unfortunately that's not happening. :D
     
  5. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
  6. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,751
    Location:
    Toronto Canada
    I think somebody has a quadruple engine out there.:D
     
  7. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
    is it or not triple engineo_O:D
     
  8. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,751
    Location:
    Toronto Canada
    I believe EAM is a dual engine.
     
  9. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
    thanks:thumb:
     
  10. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    I only know there will be some huge changes mates. :D
     
  11. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,742
    Location:
    Canada
    THANKS :thumb:
     
  12. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    Thats good because Bitdefender is everywhere!
     
  13. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Yup :thumb:
     
  14. Nizarawi

    Nizarawi Registered Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Posts:
    137
    i think ikarus will be replaced :'(
     
  15. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Why would you think that?
     
  16. Function

    Function Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2012
    Posts:
    76
    Location:
    UK
    I use Malware Bytes AntiMalware as my real time protection.

    I also have Hitman Pro and Super Anti Spyware Pro that I use for on demand.

    Would it be worth it to also get Emsisoft Anti-Malware as another on demand? As far as I know the on-demand version is free.
     
  17. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    Yes, that would be worth adding to your setup.

    Emsisoft Anti-Malware, including the free on demand scanner is quite effective.

    Adding anything Emsisoft (Firewall, Anti-Malware, Etc.) is a good idea, they make stellar products
     
  18. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Yes indeed. Emsisoft products are simply awesome. :thumb:
     
  19. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Yes it would be an awesome addition to your setup.
    If you use the following download link, I'll get rewarded with a free month. :)

    http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6502709
     
  20. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    Hitman Pro already has EAM as a cloud scanner so it would be almost the same. :D
     
  21. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    I wish HMP was able to scan all downloads automatically. That would be awesome.
     
  22. Brandonn2010

    Brandonn2010 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Posts:
    1,853
    While I like EAM's detection rates, I found the updates large and they took too long to download. After a week of not updating on my Mom's laptop, it took several minutes to get the definitions up-to-date, compared to seconds for MBAM.
     
  23. blasev

    blasev Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Posts:
    763
    maybe we should make petition on this one :thumb:
     
  24. Fabian Wosar

    Fabian Wosar Developer

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Posts:
    838
    Location:
    Germany
    EAM will actually require you to re-download a complete new database file if you missed the last 50 updates. While normal differential updates are quite small (a few kilobytes), the full database is actually quite large (83 MB). Depending on how fast your internet connection is, it may take between a few seconds and up to several minutes to get the new database file.
     
  25. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    And other mainstream AV products like Ikarus also do the same downloading near 75 mb of updates as the size of the whole database.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.