EES V4 RC hangs at scanning TVersity

Discussion in 'ESET Smart Security v4 Beta Forum' started by eezdva, Feb 27, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eezdva

    eezdva Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    179
    I had this problem with the other beta , it scans fine untill it meets TVersity. media server . After that nothing happens anymore. Anyone else who has Tversity who ecountered this problem?
     
  2. eezdva

    eezdva Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    179
    I wanted to add that the ondemand scan hangs , but in the antivirus antispyware statistic graphs it is scanning. But this has nothing to do with the on demand scanning right?
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    I've installed Tversity and the whole folder with 654 files was scanned in 2-4 seconds with all options enabled.
     
  4. eezdva

    eezdva Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    179
    It's wierd cause , I reinstalled windows vista because I tried windows 7 -

    And it also did it before I installed windows 7 and now after it does it again. I am an Eset user but am a bit worried about this , cause I do want to do an on demand scan sometimes.

    Any help?
     
  5. Dracula87

    Dracula87 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Posts:
    43
    Location:
    Ukraine
    Exclude the package :)
     
  6. eezdva

    eezdva Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    179
    I excluded it . Now of course it passes all of Tversity but now it gets stuck at Sopcast.

    What can I do more?
     
  7. Dracula87

    Dracula87 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Posts:
    43
    Location:
    Ukraine
    More than just odd... Looks like a system problem rather than an ESET bug...
     
  8. eezdva

    eezdva Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    179
    Well I had it on 2 different systems. Mine and one of a friend. Plus as I said I reinstalled windows so it shoudl work fine. I didn't have this issue with V3
     
Thread Status:
Not open for further replies.