DSO Exploit?

Discussion in 'other software & services' started by Cochise, Jul 3, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    I can run Spybot S&D one after another and each time I get a DSO Exploit - 5 Entries come up:- HKEY-USERS\S-1-5-18 to 21\MicrosoftWind. Registry Change. I 'FIX' it but it's still there on the next run??....Whats that all about please..

    Cochise, :cool:
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,874
    Location:
    New England
    That's just a bug in Spybot 1.3. They know about it and have fixed the code, but have not yet released an update to the public. See this thread for more on this:

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=32387

    You can either look at manually updating the registry entries that Spybot is scanning, or just ignore it until Spybot gets updated to handle it itself.
     
  3. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Many thanks LWM....no sweat then, I'll wait for the Update......Good health!

    Cheers, Cochise, :cool:
     
  4. Mr. Hrmm

    Mr. Hrmm Guest

  5. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Spybot S&D is just giving false positives on this thing, in fact the vulnerability does NOT even exist as shown here by DSOStop2:
     

    Attached Files:

    • DSO.JPG
      DSO.JPG
      File size:
      14 KB
      Views:
      340
  6. Mr. Hrmm

    Mr. Hrmm Guest

    Spybot didn't even find it on my computer.
    But DSOStop2 said I had the vulnerability.
     
Thread Status:
Not open for further replies.