DSA

Discussion in 'other firewalls' started by Pfipps, Dec 3, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pfipps

    Pfipps Registered Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Posts:
    181
    Is DSA from Privacyware also a firewall?
     
  2. FadeAway

    FadeAway Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Posts:
    270
    Location:
    USA
  3. Pfipps

    Pfipps Registered Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Posts:
    181
    Thanks! I had this question because when I had DSA running, Vista firewall kept on shutting off, and I wasn't sure why.
     
  4. FadeAway

    FadeAway Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Posts:
    270
    Location:
    USA
    You're welcome.
     
  5. Espresso

    Espresso Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Posts:
    975
    That's one odd feature of the new version. In version 1.x, it wouldn't start the DSA firewall component (supposedly) if it detected another firewall running. Now it seems to shut down the previously installed firewall and run its own (with the the Windows firewall at least).

    (Edited for clarity)
     
    Last edited: Dec 4, 2007
  6. Pfipps

    Pfipps Registered Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Posts:
    181
    Does AVIRA security suite go well with DSA? I am trying it out and know the built in firewall could use an extra HIPS for measure. How about ESS 3.0?
     
    Last edited: Dec 4, 2007
Thread Status:
Not open for further replies.