DriveBackup 10 Pro error

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by zach, Feb 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    257
    Location:
    Wisconsin,USA
    Won't backup my system. keep getting ox11112 vss specific error.
     
  2. Paragon_MattK

    Paragon_MattK Paragon Moderator

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Posts:
    176
    Location:
    Irvine, CA
    Try restarting the VSS service, or perhaps switching to Paragon Hot Processing. Also, what type of backup operation were you trying to perform?
     
  3. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    257
    Location:
    Wisconsin,USA
    I backup C-Drive once a week. It worked last Monday but not today. I'll try what you suggested.
     
  4. Paragon_MattK

    Paragon_MattK Paragon Moderator

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Posts:
    176
    Location:
    Irvine, CA
    The other thing that can cause this error are partitions on the disk that cannot be locked by VSS, such as an OEM partition, or the Windows 7 100MB system partition, please also try excluding these from the backup and only backing up the C:\ partition.
     
  5. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    257
    Location:
    Wisconsin,USA
    I uninstalled drivebackup 10 and submitted a support ticket. something isn't right. I'll wait for their response.
    I reinstalled version 9 and now when I want to check a archive I get a launcher.exe error.
     
    Last edited: Feb 1, 2010
  6. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    257
    Location:
    Wisconsin,USA
    reinstalled drivebackup 10 pro. so far everything is running smooth thanks to paragon tommy
     
  7. Paragon_Tommy

    Paragon_Tommy Paragon Moderator

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Posts:
    918
    I think you mean thank you Matt.

    Thanks Matt.
     
  8. zach

    zach Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    257
    Location:
    Wisconsin,USA
    No you Tommy. You helped me through a email
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.