Drive detection problem in DD10

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by Earthling, Mar 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Earthling

    Earthling Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Posts:
    604
    Location:
    UK
    I've just installed DD10 in Vista SP1 and have run into nearly the same problem I had when I installed ATI11. When I boot from the rescue disk in Full mode it hangs, and when I boot in Safe Mode it can only see my two SATA disks - no opticals, no USB disks.

    The ATI problem was slightly different in that in full mode it would boot but could only see the opticals and USBs, but not the SATAs.

    The ATI problem was never solved and I had to use a VistaPE disk to be able to use the program. Is there something similar I can do with DD?
     
    Last edited: Mar 27, 2008
  2. K0LO

    K0LO Registered Member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Posts:
    2,591
    Location:
    State College, Pennsylvania
    Hello again, Earthling!

    Yes there is something you can do with VistaPE. All you need now is Mustang's script for DD10 to add to your VistaPE build.
     
  3. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    Even if you didn't need DD in VistaPE due to driver issues, having both TI and DD in VistaPE makes switching between the programs very quick and easy as no reboot is necessary.
     
  4. Earthling

    Earthling Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Posts:
    604
    Location:
    UK
    Done and working fine. Thanks again you two. :)
     
    Last edited: Mar 28, 2008
Thread Status:
Not open for further replies.