Drive Copy 9 problems

Discussion in 'Other Paragon Disk Utilities' started by jbcbussoft, Oct 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jbcbussoft

    jbcbussoft Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Posts:
    5
    I have a server running Windows Server 2003 SBS. There was a mirror setup with 2 80gb sata drives. One of the drives had failed. Instead of going back with an 80 we are going back larger. I used drive copy to make a copy of the working drive. I removed the the mirrored drive. I checked the copy and it boots. I installed the two new drives and created the mirror. I added the copy to the system and copied the drive to the new mirror and told it to auto expand. When it finishes and I try to boot from the Raid1 mirror all that happens is the windows server 2003 splash screen sits there and doesn't go away. I have let it sit for about 10 minutes. Any ideas?
     
  2. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Unless I misunderstood - you effectively have the same copy on both drives ?

    I haven't tried what you are doing, but I think you have two drives with the same Disk Signature.

    Presumably each will boot if the other is disconnected?
     
  3. jbcbussoft

    jbcbussoft Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Posts:
    5
    No, unfortunately they do the same. Windows Server 2003 and the progress indicator just goes round and round.
     
  4. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    What happens if you break the mirror setup., then see if each boots with other disconnected ?

    If it does, then try changing the drive sig on one before setting up the mirror.

    Could that be it?

    I may be way off.
     
  5. Paragon_Tommy

    Paragon_Tommy Paragon Moderator

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Posts:
    918
    Last Known Good Configuration in the F8 menu is worth a try.
     
  6. jbcbussoft

    jbcbussoft Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Posts:
    5
    I finally copied to the 320g drive, booted from it, changed it to dynamic, installed the second 320g drive, and created a mirror through disk management in windows. The system had to returned this morning. I can visit this again at a later date. I was just out of time.
     
  7. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Thanks for the update. Glad it is working for you now.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.