Dr Web Cure It.....Site down??

Discussion in 'other anti-virus software' started by Gigabyte, Aug 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    I have been trying to download it for the last couple of days and nothing happens. The site is up,but i don't get a download.
     
  2. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
  3. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    download works fine here.
     
  4. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Hmmm.I'll try again.
     
  5. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    I finally got an older version to install,but I can't update it to the newer.When I do I get this pop up.......................



    Index of ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe/

    Up to higher level directory
    Name Size Last Modified
     
  6. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    There is NO update download feature. You download a fresh version from the website. If you have issues with that, you should check that your computer/firewall/proxy/whatnot configuration does not mess with downloading .exe files; if there's no problem there, you contact your ISP, not WS forums.
     
  7. Flava

    Flava Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Posts:
    15
    for me still DrWeb CureIT site is down.
    When are they going to fix?
     
  8. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    Ask your ISP... As said above, it works.
     
  9. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    When I launch the program,it pops up a "Do you want to upgrade to the newer version of CureIT?"
     
  10. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    Sigh... :rolleyes:

    Download link. <-- if you don't get latest version and you still get update pop-ups, you've downloaded stale cached sh*t from your proxy/cache - that's NOT a Dr. Web issue.
     
  11. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Not going to worry about it.After two days,it's not worth messing with anymore. Thanks for the help.
     
  12. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,485
  13. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    If no one else is having problems, it could be a problem at your end.
     
  14. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Thought I would give it one more try.It was on my end. KIS was blocking it. I disabled the program and it installed.:eek:
     
  15. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    Was it tryin to help you keep away malware. o_O
     
  16. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    I guess. I never got any sort of pop up telling me of any attempt to connect to the net.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.