Dr Web Cure It.....Site down??

Discussion in 'other anti-virus software' started by Gigabyte, Aug 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    I have been trying to download it for the last couple of days and nothing happens. The site is up,but i don't get a download.
     
  2. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
  3. C.S.J

    C.S.J Massive Poster

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Posts:
    5,029
    Location:
    this forum is biased!
    download works fine here.
     
  4. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Hmmm.I'll try again.
     
  5. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    I finally got an older version to install,but I can't update it to the newer.When I do I get this pop up.......................



    Index of ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe/

    Up to higher level directory
    Name Size Last Modified
     
  6. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    There is NO update download feature. You download a fresh version from the website. If you have issues with that, you should check that your computer/firewall/proxy/whatnot configuration does not mess with downloading .exe files; if there's no problem there, you contact your ISP, not WS forums.
     
  7. Flava

    Flava Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Posts:
    15
    for me still DrWeb CureIT site is down.
    When are they going to fix?
     
  8. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    Ask your ISP... As said above, it works.
     
  9. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    When I launch the program,it pops up a "Do you want to upgrade to the newer version of CureIT?"
     
  10. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    Sigh... :rolleyes:

    Download link. <-- if you don't get latest version and you still get update pop-ups, you've downloaded stale cached sh*t from your proxy/cache - that's NOT a Dr. Web issue.
     
  11. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Not going to worry about it.After two days,it's not worth messing with anymore. Thanks for the help.
     
  12. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
  13. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    If no one else is having problems, it could be a problem at your end.
     
  14. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Thought I would give it one more try.It was on my end. KIS was blocking it. I disabled the program and it installed.:eek:
     
  15. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,812
    Was it tryin to help you keep away malware. o_O
     
  16. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    I guess. I never got any sort of pop up telling me of any attempt to connect to the net.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.