Download Piccies.

Discussion in 'other software & services' started by Cochise, Dec 18, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    When I plug in my Digi-cam to unload my pics.....I get the attached image...no problem....

    A pal of mine used to get the same when downloading his photos....but apparently for some reason it no longer appears on screen....he can get to it through 'Explorer'...right click on his E drive etc.,...but any ideas please how he can get it back as was....

    Just to complicate it a little, it only seems to happen after installing something!!??...

    Cochise.
     
  2. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    It would make more sense if I added the attachment....DOH!...

    Cochise..
     

    Attached Files:

  3. Pedro

    Pedro Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Posts:
    3,502
    You're saying it doesn't "auto-play" anymore? But it is in reach, since he can get the pics with the explorer manually?
    The software being installed must mess with some settings, somehow. What software?
     
  4. SpikeyB

    SpikeyB Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    478
    Get him to plug in the digicam. Then using windows explorer, locate it and right click on it and select properties. Go to the AutoPlay tab and select "Prompt me each time to choose an action".

    Hopefully this will solve the problem.
     
  5. Pedro

    Pedro Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Posts:
    3,502
    yes that's the place. But still the software is relevant, to see why that is unchecked after installation.
     
  6. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    :D :D :D Thanks all....He is back as before.....After his light went on in the attic!:D ......He realised that 'Prompt before etc., wasn't ticked....When I asked him before he said it was ticked..!!??......He lied....:D :D :D


    Thanks again, Cochise.
     
  7. wilbertnl

    wilbertnl Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Posts:
    1,850
    Location:
    Tulsa, Oklahoma
    He is a friend of you? ;)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.