Does WSA work differently on lua ?

Discussion in 'Prevx Releases' started by Sherlock_Holmes, Sep 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    I have 2 accounts on my pc - one me the administrator and one other lua account
    Now when i was on the lua account and opened a doc file [ i have kingsoft office installed ] it took nearly 5 minutes for the program to open
    Same with chrome - when i opened chrome on lua it took more than double the time it took to launch on administrator account
    [Talking about first time execution - second time is lightening fast]
    So does it work differently in lua which causes these long times ?
     
  2. Zorak

    Zorak Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Posts:
    149
    Location:
    Australian Capital Territory
    My experience on a machine with multiple accounts is that the slowdowns occur following any log-off/log-on procedure. It doesn't matter whether you are in an administrator or standard user account, when a new account logs-on following a previous log-off(or even if the same account logs-on again), any program which generates on-execution scans loads very slowly. This usually applies to programs run for the first time, or run following an update.

    I have found if WRSA is shut-down and then restarted, the problem is solved until another log-off/log-on occurs.

    I have worked with Webroot Support on this and they have reproduced the problem but haven't come up with a fix yet.
     
  3. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    Spo its a known issue .. thanx for replying
     
  4. Zorak

    Zorak Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Posts:
    149
    Location:
    Australian Capital Territory
    You're welcome! Let's hope Version 8.0.2 which is supposed to be released in a day or two fixes things.

    P.S. I like your avatar ;)
     
  5. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    Its officialy out - will have to wait for update
    thanx :D
     
  6. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    FYI. When I used WSA the last time I used it under a LUA and it worked just fine, that was on XP SP3 though :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.