Does Service Pack 2 slow you down?

Discussion in 'other software & services' started by dober, Oct 21, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dober

    dober Guest

  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,746
    Location:
    Texas
    On my system, no. Runs as well as ever.
     
  3. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i think it slows my computer a very small amount, but i have an awful computer. if you have just installed SP2 you may need to defrag :)
     
  4. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    Startup and shutdown seem to take a little longer now, probably because of more services running, but otherwise I haven't noticed any difference.
     
  5. k0nsl

    k0nsl Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2004
    Posts:
    13
    I experianced a slight increase in my performance, even though I installed it onto my current system which had all the updates and previous Service Pack. I have not experianced one bad thing yet.

    I can also highly recommend X-Setup Pro with which you can change a lot of settings to increase your performance and also get rid of some annoyances.

    //http://www.x-setup.net/

    -k0nsl
     
  6. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    It's performimg a little better (I think). But a great improve of my LAN. (must have been different settings in the past I used :doubt:)
     
  7. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Yeah, me too, my system seems to be performing better with SP2.
     
  8. Robyn

    Robyn Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Posts:
    1,189
    My system is working fine with SP2 plus I feel it optimises the services a lot better than SP1 did (I certainly don't notice any slow down) I am running XP Pro SP2 - even my laptop is working very well with SP2 installed. Any 'teething' problems I had were sorted by re-configuring my services some of which I had disabled with SP1 needed to be enabled :rolleyes:
     
  9. dober

    dober Guest

    Hi every one
    the thread was an info to all (see the link provided) and was not a question. sorry and thank you
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.