Does my license work with 6 RC?

Discussion in 'Other ESET Home Products Beta' started by xan K, Jun 29, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xan K

    xan K Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    154
    Location:
    Dominican Republic
    I tried my Smart Security license with the beta a while ago and it didn't work. Does it work now with the RC?
     
  2. SCORPION2000

    SCORPION2000 Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Posts:
    7
    Location:
    Sweden
    YES! or at least it worked for me :cool:
    EDIT1# I put in my license stuff under the setup i don't know if it uses it.
    EDIT2# Okey i guess it dose i found it under help support section.
     
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,103
    Location:
    on my zx10-r
    i can also tell you that yes it will work fine.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.