Does my license work with 6 RC?

Discussion in 'Other ESET Home Products Beta' started by xan K, Jun 29, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xan K

    xan K Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    152
    Location:
    Dominican Republic
    I tried my Smart Security license with the beta a while ago and it didn't work. Does it work now with the RC?
     
  2. SCORPION2000

    SCORPION2000 Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Posts:
    7
    Location:
    Sweden
    YES! or at least it worked for me :cool:
    EDIT1# I put in my license stuff under the setup i don't know if it uses it.
    EDIT2# Okey i guess it dose i found it under help support section.
     
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    i can also tell you that yes it will work fine.
     
Thread Status:
Not open for further replies.